Selen Soyder kimdir

Soyder 26 Aralık 1986,İzmir Alsancak, doğumlu manken,model ve 2007 Türkiye güzeli. Hatta şimdi oyuncu. Fox TV’de gösterilen Yer Gök Aşk adlı dizide güzelliğiyle göz kamaştırıyor.

Selen Soyder 26.12.1986 yılında ailenin ilk ve tek çocugu olarak İzmir Alsancak'ta dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini İzmir, Alsancak Salih İşgören ilköğretim okulunda tamamlayan Soyder, liseyi de İzmir Selma Yiğitalp Lisesi´nde tamamladı.

2006 yılında Miss Model Of Turkey yarışmasında Türkiye'nin en iyi modeli seçildi ve Miss Bikini Of The Universe yarışmasında Çin Halk Cumhuriyeti'nde ülkemizi temsil etti. İlk 5'e giren Soyder, ülkemize en iyi milli kostüm ödülünü de getirdi.

Türkiye'ye döndükten sonra Rock grubu Çalar Saat´e, ilk kliplerinde yer alarak destek verdi. Çeşitli reklam filmleri ve müzik kliplerinde rol aldı. 2007 yılında Star TV'nin düzenlediği ve 1200 kişinin başvurdugu Türkiye Güzellik Yarışması Miss Turkey 2007'de Türkiye güzeli seçildi ve Türkiye´yi Miss World 2007´de 106 ülkenin içinde Çin'in Sanya adasında temsil etti. İlk 5'e giremedi.

2007 yılında Vakko'nun modeli olarak kataloglarda yer almıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Tarih bölümü öğrencisidir. Şu anda YER GÖK AŞK adlı dizide başrolde oynamaktadır.

Ünlü rock grubu Duman'ın solisti Kaan Tangöze'ye hayranlığını dile getiren 2007 Miss Turkey birincisi Selen Soyder, son alarak facebook'taki sayfasında ünlü rockçı ile birlikte olduğunu ima etti.

Boyu: 1.77 cm
Saç rengi: Bakır kızıl
Göz rengi: Koyu kahverengi
Ölçüleri: 89-60-90

TV dizilerinde güzellik yarışmalarında derece yapan kızlara da erkeklere de çok yer verilmeye başlandı. Dikkat çekici olan, bu yeni oyuncular ilk zamanlar oyunculuklarıyla değil ama güzellikle dikkati çekiyor, izleyici topluyorlar. Bir süre sonra ise oyunculuk eğitimi almış gibi başarıya koşuyorlar. Acaba oyunculuk mu kolay, yoksa güzellik her şeyi örter, fizik her şeyi-hataları affeder mi? Yer Gök aşk dizisinde Selen Soyder aykırı düşmüyor, sırıtmıyor da, köylük yerlerde böylesi güzeller olması fazla inandırıcı düşmüyor.

LALE DEVRİ'NE TRANSFER OLDU...

Yer Gök Aşk'da Havva ile Yusuf nişanlanınca o da ne? Bir baktık ki Lale Devri'nin Çınar'ı komşu diziye konuk gelip, orada gördüğü Toprak'a aşık olmuş ve Toprak Lale devrine gelin gitmiş. Böylece 2 dizide pişti olan iki kardeşin birine aşık olmasına dizilerimizde ilk kez çözüm bulunmuş oldu. Selen Soyder Lale devrine gelin gitti.

Bu iki dizideki muhabbetin nerelere varacağı merak ediliyor. İki dizi ileride birleşirse şaşmam.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.