Şeyma Subaşı kimdir Şeyma Subaşı hayatı sexsi manken



gibi iş ilişkisi içinde. Kanaldan hayli alacağı olduğu biliniyordu ama bunun 26 milyon TL (Eski parayla 26 trilyona) ulaştığı, 7 yıllık eşi Zeynep’in açtığı boşanma davası ile ortaya çıktı. Listelenen mal varlığı 50 milyon lirayı aşıyor. Geçen yıl 18 milyonluk vergi rakamıyla zaten en zenginler listesine girmişti.

Fethullah Gülen çizgisine yakın olduğu iddiasına “Fettullahçı değilim ama namaza giderim” şeklinde yanıt veren Acun Ilıcalı, öyle anlaşılıyor ki, “Garsonyere” de gidiyordu. Zeynep hanım 7 yıllık evli olduğu 2. eşiydi. İlk eşinden bir, Zeynep hanımdan 2 olmak üzere tam 3 kız çocuğun babasıydı. Boşanma davası açan eşinin iddiasına göre ise 20 yaşındaki bir öğrenci ile tuttuğu bir garsonyerde karı-koca hayatı yaşamaktaydı. Habertürk gazetesinin bildirdiğine göre, eşinin 25 milyon TL’lik boşanma davası açtığı ve ayda 30 bin TL nafaka istediği Acun Ilıcalı’nın 20 yaşındaki aşkı, Şeyma Subaşı

İsmi ilk defa güzellik yarışmasıyla duyulan Şeyma, daha sonra Acun'un hazırlayıp sunduğu "Var mısın, Yok musun" yarışmasından 69 bin TL kazanmıştı. İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı öğrencisi olan Şeyma, 1990 doğumlu. 2006 yılında da “Deniz Akkaya ile Top Model” yarışmasına katıldı. Acun Ilıcalı’nın son programı ‘Yok böyle dans’ adlı yarışmanın da kostümlerini hazırlıyor. Yani Acun Şeyma’nın aynı zamanda işinin sahibi, patronu konumunda. Acun 500 binlik kutunun belki yerini de fısıldardı ama anlaşılan daha o zaman aşk kıvılcımları henüz alevlenmemişti.

Neyse; Zeynep hanım eşi Acun’un kendisini aldattığı iddiaıyla dava açıp, evlilikte edinilen malların birlikte kazanılmış sayılacağına ilişkin yasa maddesine de istinaden Acun’un mal varlığının yarısını istediği gibi, 2 çocuğu ve kendisi için de yüklü nafaka istiyor. Acun yarışma programlarının son bölümlerinde biraz gergin ve asabi görünüyordu demek bundan.

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Yorsun bakalım. Mahkemenin Zeynep hanımın talebi üzerine temlik koyduğu malların listesi değme zenginleri kıskandıracak cinsten. İşte şunları var:

Levent villa: (4.5 milyon TL)
Beykoz villa: (5 milyon TL)
Bodrum Yalıkavak: (5 milyon TL)
Çamlıca dubleks daire: (3 milyon TL)
ABD Miami daire: (1,5 milyon TL)
ABD Maimi daire: (800 bin TL)
Bahamalar'da ev: (1,5 milyon TL)
Ferrari marka araç: (850 bin TL)
Range Rover cip: (400 bin TL)
Bmw binek oto: (200 bin TL)
Absolute 70 Talent tekne: (1,5 milyon TL)
Donzi sürat teknesi: (500 bin TL)
Show TV ve Zed-Paş alacağı: (26 milyon TL)
TOPLAM: 50 MİLYON 750 BİN TL

Acun’un anlamı “Dünya,Varlık” demekmiş. Al sana dünya kadar varlık. Fakat “büyük para insanı azdırır” diye de boşuna dememişler. Şeyma’ya bir de Jeep aldığı iddia ediliyor.Parayı koyacak yer bulamıyor.Sen 7 yıllık gül gibi karını bırak, şeytana uy, 20 yaşındaki çıtıra dadan. Zina değil mi bu?

"Yalandır-aslı yoktur" yanıtı gelmedi Acun'dan şu ana kadar. Zaten hayat ortağı eşinin verdiği bilgiler ve medyada yazılanlar bunlar.Fakat öyle görünüyor ki TV dünyasının bazı isimleri Cennet'i bu dünyada çoktan bulmuşlar.

Başarılı mı, başarılılar, şanslı mı şanslılar, yetenekli mi yetenekliler. Hal böyle olunca da özel, hatta bazen marjinal yaşıyorlar.

Nazar değmesin, Allah olmayanlara da versin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.